[MEDIA]
If 3a+5b = 98 and a=11, what is the value of a +b a = 11: 3(11) + 5b = 98 33 + 5b = 98 Using our equation solver, we get: b = 13 a + b = 11 +...
A farmer has a total of 200 ducks and cows in his barn. If he has n cows, how many total legs are there in the barn? (Make sure you include the...
There are cows and chickens in a barn along with a three-legged dog named Tripod. If there are twice as many chickens as cows, how many legs are...
Jon earned money baby-sitting. He spent 1/4 of the money on a guitar and then he gave 1/4 of what was left to charity. If he has $108 left, how...
When Mike uses a riding mower, it takes him 3 hours to mow his lawn. When he uses a push mower, it takes him 6 hours to mow the lawn. (His sister...
Kyle got 3 shirts on his birthday. He had already 5 shirts.how many shirts does he have? He started with 5 shirts: 5 He got 3 more shirts, which...
Bob ordered a burger and fries for $8.99. He also got a coke for $1.50. What is his subtotal? Subtotal = Burger and fries + Coke Subtotal = 8.99...
karen had 3 dogs and 5 cats how many pets did she have? 3 dogs + 5 cats = 8 pets
you own 15 CDs. you buy 7 more.How many CDs do you own now? Start with 15 You buy 7 more, which means you add 7 to your total: 15 + 7 = 22
KL=4, and JK=9 Find JL Using segment addition, we know that: JL = JK + KL JL = 9 + 4 JL = 13
Jessie had 8 apples. Katie had 3 more. How many apples does Katie have 3 more means we add to Jessie's total: Katie = Jessie + 3 Katie = 8 + 3...
John had x mangos and p oranges. How many fruits did he have Fruits = mangos + oranges Fruits = x + p
jimmy has 5 apples and beth has 8 apples how many apples do they have together The word together means we add: Total Apples = Jimmy's apples +...
If EF = 9x - 17, FG = 17x - 14, and EG = 20x + 17, what is FG? By segment addition, we know that: EF + FG = EG Substituting in our values for...
If EF = 7x , FG = 3x , and EG = 10 , what is EF? By segment addition: EF + FG = EG 7x + 3x = 10 To solve this equation for x, we type it in our...
A bus usually takes 25 minutes. Because of traffic the trip took 7 minutes longer. How long did the trip take? The word longer means we add, so...
Ariel was playing basketball. 1 of her shots went in the hoop. 2 of her shots did not go in the hoop. How many shots were there in total? Total...
There are 3,742,450 men, 3,177,805 women and 21,508 children in a village. Find the total population of the village. Total population = Men +...
Separate names with a comma.