Mangos are sold at 2 mangos for $3.00. How many mangos could you buy for $22.50 $3.00/2 = $1.50 per mango $22.50/$1.50 = 15 mangos
There are 60 rocks placed equally into 3 jars . How many rocks are in each jar? 60 rocks / 3 jars = 20 rocks per jar
How many 45 cent stamps can you buy with 9 cents 45 cents / 9 cents per stamps = 5 stamps
Debra buys candy that costs 4 per pound. She will spend less than 20 on candy. What are the possible numbers of pounds she will buy? Set up an...
The Waist to Hip Ratio (WHR) is commonly expressed as a decimal. WHR has been shown to be a good predictor of possible cardiovascular problems in...
A tablet of Tylenol contains 35 mg of the active ingredient acetaminophen. If you take 140 mg of acetaminophen, how many tablets did you take?...
[MEDIA]
Lino worked in Singapore for 60 months How many years did he work in Singapore? 60 months / 12 months per year = 5 years
At Smith's Bike Rentals, it costs $40 to rent a bike for 9 hours. How many hours of bike use does a customer get per dollar? Hours / Dollar =...
on monday, 276 went on a trip, all had to get in 7 buses, how many students were in each bus? 276 students / 7 buses = 39.43 students per bus We...
2ade[IMG](ae) 2ade/ae the ae terms cancel, so we have: 2d
Kelly has 18 eggs stored in boxes. If the are 3 boxes, how many eggs must go in each box? 18 eggs per box / 3 boxes = 6 eggs per box
A baker needs 25 kilograms of flour for his bakeshop that is good for a week. If a bag of flour weighs 6 kilograms and is sold only per bag, how...
A company that makes superhero capes has 6,300 yards of fabric left. It uses 70 yards of fabric each day. How many days will it take the company...
24 sodas and drinks 3 a day 24 sodas / 3 per day = 8 days
You buy a book that is 540 pages long. You can read about 30 pages per hour. How long does it take you to read the book? 540 pages / 30 pages per...
Jessie works in a hat shop for 4 hours per day. She worked a total of 592 hours over the past year. How many days did she turn up for work? Days...
The sum of a and b added with the quotient of x and y. The sum of a and b is written as: a + b The quotient of x and y is written as: x/y The...
Kent Realty Company had an annual loss of $63,408. What was the average loss per month? Convert years to months 1 year = 12 months 63,408/12 =...
How many 8$, tickets can I get for 100$ Tickets = Total Money / price per ticket Tickets = 100/8 Tickets = 12.5 If the problem asks for a whole...
Separate names with a comma.