If jessica buys 2 bags of chips for $3.79 each, 6 candy bars for $1.15 each, and 3 steaks for $8.45 each. How much did she pay?
Calculate total cost per item, which is Price * Quantity
Total Cost = $7.58 + $6.90 + $25.35
Total Cost = $39.83
Calculate total cost per item, which is Price * Quantity
- Chips: $3.79 * 2 = $7.58
- Candy Bars: $1.15 * 6 = $6.90
- Steaks: $8.45 * 3 = $25.35
Total Cost = $7.58 + $6.90 + $25.35
Total Cost = $39.83